Welkom bij

Pure Harmony

Pure Harmony Headspa levert de ultieme spa-ervaring. Bij ons kunt u even ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

Elke kleur, muziek en geur is zorgvuldig geselecteerd, zodat je vanaf het eerste moment wordt ondergedompeld in een klimaat van volledige ontspanning. Als je door onze deuren naar binnen gaat, willen we dat je diep ademhaalt en het kalmeringsproces begint.

Kom samen met ons op verkenning en ontdek de gezondheidsvoordelen van tijd doorbrengen in onze adembenemende en unieke ontspanning & Headspa-ervaring

Geweldig!

Gebaseerd op 87 reviews.

Ik boekte gisteren de natural glow gezichtstreatment bij Houda en was super tevreden! Ik voelde me heel welkom en op mijn gemak. Alles werd duidelijk uitgelegd. Het comfort van de klant stond echt voorop, dat was aan alles voelbaar. Ik was een beetje nerveus want ik heb een zeer acnegevoelige huid, maar mijn gezicht heeft goed gereageerd op alle producten.

Stien S.

Ik ben een vaste klant geworden van de gezichtsbehandelingen. Elke afspraak is een ontspannend ME moment. Bovendien vertrek ik telkens met een stralende huid. Telkens weer een heel vriendelijk en professioneel bezoek! Je wordt met alle aandacht behandeld en krijgt antwoord op jouw vragen. Ondertussen is ook mijn moeder fan. Dit geef ik niet meer op.

Latifa A.

Geweldig ervaring gehad bij pure harmony, is zo rustgevend je voelt u terug als herboren. De headspa is een dikke aanrader. 😍 heb ook een gezicht bindweefsel bij Houda gekregen dat gaf mij een verfrist en verjongd gevoel. Het bekwame personeel en de serene sfeer maakten dit tot een onvergetelijke huidverzorgingservaring. Een echte aanrader!" ✨ 👍

Naima Z.